Spil og træningstider


Ballerup Esport tilbyder undervisning i en lang række forskellige computerspil. Herunder er de spil vi udbyder træning i. Udvalgte spil er dog pt. i venteposition, indtil vi kan samle flere interesserede. Har du interesse for et spil, så kontakt os for at høre nærmere. Vi er altid åbne overfor at etablere et godt træningstilbud.Fortnite

Ballerup Esport er en af Danmarks største esportsklubber inden for Fortnite-træning. Vi har både børnehold og ungdomshold, og udover træning har vores spillere mulighed for at spille kampe og deltage i turneringer.

LOL

League of Legends har lange traditioner i Ballerup Esport. Desværre har vi pt. ikke tilstrækkeligt med udøvere der viser interesse. Ønsker du at komme på en venteliste, så udfyld formularen herunder.

FIFA

I Ballerup Esport vil vi gerne konsolspil som FIFA. Desværre har vi pt. ikke tilstrækkeligt med udøvere der viser interesse. Ønsker du at komme på en venteliste, så udfyld formularen herunder.

Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege var et af de første tilbud i Ballerup Esport. Desværre har vi ikke kun tilbyde det længe, men nu er det tilbage!

Ønsker du at komme på en venteliste, så udfyld formularen herunder.

Counter-Strike

Ballerup Esport tilbyder CS:GO træning og kampe til både begyndere og øvede. Vi tillader børn fra 8 år, og har hold for både børn, unge og voksne. Vi arbejder pt. på at få opbakning til et rent kvinde-senior hold.

Overwatch

Overwatch er et tilbud som vi i Ballerup Esport har haft stor succes med. Desværre er der pt. ikke tilstrækkeligt med udøvere der viser interesse. Ønsker du at komme på en venteliste, så udfyld formularen herunder.

NBA2K

I Ballerup Esport vil vi gerne samle et community omkring dette spil. Desværre har vi pt. ikke tilstrækkeligt med udøvere der viser interesse. Ønsker du at komme på en venteliste, så udfyld formularen herunder.

Valorant

Ballerup Esport tilbyder Valorant for både børn og unge. Vi spiller kampe mod andre danske klubber og deltager i udvalgte turneringer.

Minecraft

Vi tilbyder Minecraft som en del af vores børne-esportstræning. Her er der valgfrihed i forhold til spil. Vi ydermere vores egen server, hvor man trygt kan bygge og hygge sig med klubbens øvrige medlemmer.


Vi arbejder på en ny server.

Rocket League

Ballerup Esport vil gerne starte et Rocket League træningstilbud. Desværre har vi pt. ikke tilstrækkeligt med udøvere der viser interesse. Ønsker du at komme på en venteliste, så udfyld formularen herunder.

Kan du ikke finde dit foretrukne spil, så kontakt os så vi sammen kan afsøge hvilke muligheder der er for at starte et hold op.