Om Ballerup Esport

 

En af landets største


Ballerup Esport var i 2019 Danmarks hurtigst voksende esports-forening, og er i dag blandt landets største målt på antal medlemmer. Vi har fokus på fælleskab, tryghed og udvikling inden for esport. Foreningen drives af frivillige ledere, forældre og trænere i fællesskab. Vi har det sjovt sammen, om vores fælles passion - computerspil.

En af Danmarks ældste


Ballerup Esport er en af Danmarks ældste esportsforeninger. Ballerup Esport åbnede dørene første gang d. 16. november 2012, og havde i en lang årrække en førende rolle på esport-scenen. Efter en kort pause fra 2018 genopstod Ballerup Esport d. 18. marts 2019 og blev kort herefter atter et af landets førende esports-talentudviklingsmiljøer.

Fysisk fremmøde


I Ballerup Esport vægter vi det fysiske fremmøde højt. Vi ser stor værdi i det fællesskab der skabes, når man fysisk er sammen, som medspillere og modstandere. Som udgangspunkt er fysisk fremmøde forudsætningen for langt størsteparten af vores esporshold. Dette gælder også når vi spiller kampe - som vi afvikler i vores lokaler.

Årets forening


Tilbage i 2014 vandt Ballerup Esport prisen som årets forening i Ballerup Kommune - for det store arbejde foreningen gjorde i samarbejde med kommunens ungdomsskole-undervisning inden for esport. I 2020 vandt Ballerup Esport prisen endnu engang, og blev her igen fremhævet for vores mange indsatser for særligt udsatte unge.

Fra talent til elite


Ballerup Esport arbejder for at blive et af landets bedste talentudviklingsmiljøer, og blev i 2019 venskabsklub med den professionelle esports-organisation Copenhagen Flames. På denne måde kan vores største talenter få mulighed for at tage også det næste skridt, i trygge og udviklende rammer.

Flere afdelinger


Ballerup Esport dækker flere områder i Ballerup Kommune. Vi har en stor afdeling i Nord (i Egebjerg), og en ny afdeling i Centrum (ved Ballerup Station). Vi har haft projekter i Nord (i Skovlunde) som pt. ikke er aktive.På sigt at åbne yderligere en afdeling i Vest (Måløv).

Pioner på esportscenen


Ballerup Esport var helt tilbage i esportens spæde start i Danmark, centale i udviklingen af den esporttræneruddannelse som findes idag. Store esportshold som Astralis og Heroic og mange flere, har igennem tiden været forbi vores lokaler, og brugt Ballerup Esport som træningssted til deres turneringsdeltagelser.

Et sundt liv med esport


Hos Ballerup Esport har vi fokus på hele mennesket, når vi arbejder med afsæt i esport. Esport gør sig bedst med et sundt sind i en sund krop. Derfor har vi en række principper for træning, og regler i forhold til hvad der må indtages af mad og drikke i vores lokaler. Vores tilgang til et sundt liv afspejler sig i både den måde i træner, konkurrerer og er sammen på.

Pandattack


Ballerup Esports maskot er en panda. Af samme grund har vi tillagt os navnet Pandattack (som er en sammenskrivning af panda og attack). Pandaen er et gennemgående træk på det tøj vi bærer og vi tager alle ansvar for at Ballerup Esport og Pandattack navnet er forbundet med ansvar og respekt for med- og modspillere.