Social Gaming

 

Social gaming er et hold med fokus på det sociale og trygge rammer, hvor alle er velkomne uanset alder. Holdet vil give deltagerne en langsom og gradvis introduktion til, hvad esport er, og hvordan man kan spille og konkurrere i forskellige spil. Det vil være en afslappet og sjov atmosfære, hvor deltagerne kan opbygge venskaber og forbedre deres gaming-evner. Ballerup Esport ønsker at tilbyde en inkluderende og støttende omgivelse for alle, der er interesseret i at lære mere om esport og social gaming.


Alle i Ballerup Esport skal følge vores regler. Vi ønsker at Ballerup Esport skal være et trygt sted at være, og at snakker ordentligt og hjælper hinanden. Du kan finde vores regler her

Social Gaming

For alle
Medlemskab er inkluderet.

500,- kr./halvår 
(halvårlig forudbetaling)

Bemærk at du så vidt muligt selv skal kunne logge ind på din egen spilprofil. Vi har alt det udstyr som du har brug for.


Prisen er pr. hold og betales forud. Der trænes én gang ugentligt af 2 timers varighed. Udover træning er der mulighed for at deltage i  diverse LAN-events og klubarrangementer (deltagerbetaling kan være påkrævet). På siden Hold og træningstider vil du kunne se hvilke dage og tider vores børne esports-hold træner.


Medlemskab opkræves halvårligt (1. februar og 1. august). Melder du dig ind i den mellemliggende periode, betales forholdsmæssigt svarende til det antal måneder der resterer indtil næste opkrævning.


Sker det at en træner må trække sig midt i en sæson, og vi som forening ikke kan finde en passende erstatning, vil udøverne få refunderet de resterende ikke-påbegyndte måneder der er tilbage af esports-medlemskabet.