Ungdoms-Esport

 

Ungdoms-esport er for unge mellem ca. 10-18 år. Du bliver en del af et positivt og trygt træningsfællesskab, hvor du kan udvikle dine evne som esports-udøver. Der arbejdes med specifikke spilelementer, med afsæt i tekniske, taktiske, fysiske, mentale, sociale elementer. Det efterstræbes at udøverne, såfremt det et muligt, træner hjemme frem mod næste træning.


I træning arbejder vi med at indlægge nogle fysiske eller koncentrationskrævende øvelser, således at de unge vænner sig til at esport også er noget der sker væk fra skærmen. 


Udover træning har du mulighed for at deltage i  kampe fx Esportligaen, samt klubarrangementer, LAN-events m.m. Der kan forekomme deltagerbetaling for disse. Er du interesseret i at deltage på et kamphold i Esportligaen, skal du rette henvendelse til din træner eller skrive det til os via mail.


Alle i Ballerup Esport skal følge vores regler. Vi ønsker at Ballerup Esport skal være et trygt sted at være, og at snakker ordentligt og hjælper hinanden. Du kan finde vores regler her

Ungdoms-Esport

For unge fra ca. 10-18 år.
Medlemskab er inkluderet.

720,- kr./halvår
(halvårlig forudbetaling)

Bemærk at jeres barn så vidt muligt selv skal kunne logge ind på sin egen spilprofil. Denne skal være oprettet hjemmefra inden for de spil I ønsker at jeres barn spiller. Vi har alt det udstyr som barnet har brug for. Vi spiller dog alene på pc'ere, så hvis et barn foretrækker fx en PlayStation-controller skal denne selv medbringes. Det er også muligt at spille mobilspil på telefoner, tablets eller iPads. Dette udstyr skal barnet selv medbringes, da vi ikke råder over dette i vores forening.


Prisen er pr. hold og betales forud. Der trænes én gang ugentligt i 1 1/2 time. Udover træning er der mulighed for at deltage i  diverse LAN-events og klubarrangementer (deltagerbetaling kan være påkrævet). På siden Hold og træningstider vil du kunne se hvilke dage og tider vores børne esports-hold træner. Vi niveauinddeler ikke mellem holdene, så der er fx ikke niveaumæssig forskel på "Fornite hold A" og "Fortnite hold B".


Medlemskab opkræves halvårligt (1. februar og 1. august). Melder du dig ind i den mellemliggende periode, betales forholdsmæssigt svarende til det antal måneder der resterer indtil næste opkrævning.


Forældre er meget velkomne til at blive under træning, og evt. lave sig selv en kop te eller kaffe mens man venter. Det kan være en god idé hvis forældre hjælper deres barn, såfremt det er urutineret i at logge på egen spilprofil. Vi ønsker dog ikke at forældre blander sig under træning. Har man spørgsmål vedr. træning eller andet, bedes man vende dette med sit barn, en af klubbens ansvarlige ledere, eller med træneren enten før eller efter træning. I Ballerup Esport vægtes det højt at alle vores trænere har gennemført den grundlæggende esports-træneruddannelse.


Sker det at en træner må trække sig midt i en sæson, og vi som forening ikke kan finde en passende erstatning, vil udøverne få refunderet de resterende ikke-påbegyndte måneder der er tilbage af esports-medlemskabet.