PANDATTACK

Fortnite

Ballerup Esport er en af Danmarks største esportsklubber inden for Fortnite-træning. Vi har både børnehold og ungdomshold, og udover træning har vores spillere mulighed for at spille kampe og deltage i turneringer.

Ballerup Esport har ydermere også et Fortnite akademi-hold - som er et udvalgt hold.

Valorant

Valorant er et nyt spil som endnu er i sin testfase. Hos Ballerup Esport starter vi vores første Valorant ungdomshold d. 17/8.  Allerede nu optages der medlemmer på venteliste. Dette er gratis og kræver blot at du skriver en mail til os, om dit ønske om at komme i betragtning til vores kommende Valorant-hold.

Counter-Strike

Ballerup Esport tilbyder træning og kampe i Counter-Strike til både børn, unge og voksne. Ballerup Esport har som den første esportsklub tilbud om børne CS:GO for 8-10 årige. Vi har ungdomshold der træner og spiller kampe, og senior hold hvor der er plads til både hygge og konkurence. Alle uanset niveau er velkomne.

Hold og spil


Ballerup Esport tilbyder undervisning i en lang række forskellige computerspil. Herunder er de spil vi udbyder træning i. Udvalgte spil er dog pt. i venteposition, indtil vi kan samle flere interesserede. Har du interesse for et spil, så kontakt os for at høre nærmere. Vi er altid åbne overfor at etablere et godt træningstilbud.

 


LOL

League of Legends har lige siden Ballerup Esports start været godt repræsenteret i vores forening. Vi har blandt andet et akademi-hold, hvilket giver mulighed for vores bedste LOL-spillere at prøve kræfter blandt de bedste.

Overwatch

Overwatch har været med lige siden Ballerup Esports start. Desværre er der aktuelt ikke nok spillere til at skabe et hold. Derfor er Overwatch hos Ballerup Esport pt. i venteposition. Vi håber igen at kunne genoptage træning når der kommer lidt større tilslutning. Kontakt os for at høre nærmere, hvis dette kunne have din interesse.

Minecraft

Vi tilbyder Minecraft som en del af vores børne-esportstræning. Her er der nemlig valgfrihed i forhold til spil, og der er ofte flere som spiller Minecraft. I Ballerup Esport har vi ydermere vores egen server, hvor man trygt kan bygge og hygge sig med klubbens øvrige medlemmer. Server-ID er: 54.36.51.108:25585

NBA

I Ballerup Esport vil vi gerne konsolspil som NBA. Vi har af flere omgang forsøgt at starte et hold op, men det er endnu ikke lykkedes os at få stor tilslutning på samme tid. Er du interesseret i at blive trænet i NBA2K så kontakt os. Gerne med nogle venner. Så vil vi forsøge at starte et hold op.

FIFA

I Ballerup Esport vil vi gerne konsolspil som FIFA. Vi har af flere omgang forsøgt at starte et hold op, men det er endnu ikke lykkedes os at få stor tilslutning på samme tid. Er du interesseret i at blive trænet i FIFA20 så kontakt os. Gerne med nogle venner. Så vil vi forsøge at starte et hold op.

Roblox

Vi tilbyder Roblox som en del af vores børne-esportstræning. Her er der nemlig valgfrihed i forhold til spil, og der er ofte flere som spiller Roblox. Kontakt os hvis du kunne tænke dig at spille Roblox sammen med andre med den samme interesse.

Kan du ikke finde dit foretrukne spil, så kontakt os så vi sammen kan afsøge hvilke muligheder der er for at starte et hold op.


Ballerup Esport støtter op om det etiske kodeks i esport