Senior-Esport

 

Kunne du tænke dig at hygge med andre voksne på vores senior CS:GO hold? Alle over 18 år er velkomne - uanset erfaring - både mænd og kvinder. Der er plads til både nye og mere erfarne. Vi kan rumme alle, og det gør fx ikke noget hvis du ved en fejl tager livet af en makker - på banen. 🙂 Så hvad enten du er "gammel" gamer, eller en forælder som bare gerne vil lære mere om CSGO, så mødes vi for at hygge sammen og have det sjovt. Der er således ikke tale om at vi skal kunne en helt masse som hold. Vi prøver at spille med det vi har, og hjælper hinanden så godt vi kan. 


Ballerup Esport er åbne over for forslag til voksenhold inden for forskellige spil, og hører gerne fra dig hvis du mener der er grundlag for endnu et senior-tilbud. Hvis ambitionerne er til det, har I også mulighed for at deltage på vegne af Ballerup Esport i Esportligaen. Kontakt os så vi kan afsøge mulighederne for et samarbejde. 


Alle i Ballerup Esport skal følge vores regler. Vi ønsker at Ballerup Esport skal være et trygt sted at være, og at snakker ordentligt og hjælper hinanden. Du kan finde vores regler her

Senior-Esport

For voksne fra18 år.
Medlemskab er inkluderet.

480,- kr./halvår 
(halvårlig forudbetaling)

Bemærk at du så vidt muligt selv skal kunne logge ind på din egen spilprofil. Vi har alt det udstyr som du har brug for.


Prisen er pr. hold og betales forud. Der trænes én gang ugentligt af 2 timers varighed. Udover træning er der mulighed for at deltage i  diverse LAN-events og klubarrangementer (deltagerbetaling kan være påkrævet). På siden Hold og træningstider vil du kunne se hvilke dage og tider vores børne esports-hold træner.


Medlemskab opkræves halvårligt (1. februar og 1. august). Melder du dig ind i den mellemliggende periode, betales forholdsmæssigt svarende til det antal måneder der resterer indtil næste opkrævning.


Sker det at en træner må trække sig midt i en sæson, og vi som forening ikke kan finde en passende erstatning, vil udøverne få refunderet de resterende ikke-påbegyndte måneder der er tilbage af esports-medlemskabet.