Vores reglerVelkommen til Ballerup Esport. Vi er glade for at se dig. Husk at det i Ballerup Esport skal være rart og trygt at game og dyrke esport med klubbens øvrige medlemmer. Husk derfor vores regler, så er du godt på vej:

1) Ballerup Esport skal være et trygt sted at være. Kun medlemmer at Ballerup Esport har adgang til at benytte vores faciliteter.

2) Vi taler ordenligt til hinanden. Vredesudbrud og ukvemsord mod bestemte med- og modspillere er aldrig ok. Vis respekt for din med- og modspilleres indsats.

3) Udvis respekt for din trænere og ledere. Ballerup Esports trænere og ledere bærer et særligt ansvar for at lokalerne bliver brugt forsvarligt. Du skal altid følge deres anvisninger.

4) Udvis respekt for de computerspil de andre spiller. Lad være med at nedgøre det andre er optaget af.

5) Gør dine holdkammerater bedre. Lad være med at rette fokus på det en anden gør forkert. Fokuser i stedet på det der kan forbedres, og giv ros når tingene lykkes.

6) Lev og spis fornuftigt. Drik vand når du er tørstig (energidrikke er ikke tilladt). Hav altid lidt frugt med, til når du er småsulten, og hold pause fra skærmen hvis tingene ikke kører for dig, eller du har siddet og trænet længe. Frisk luft og motion bør være en del af din daglige træning.

7) Pas godt på vores ting, udstyr og lokaler. Efterlad altid din plads i bedre stand end du modtog den. Husk at respektere de andres ting.

8) Hold fokus på det som gør dig bedre. Salg og køb eller bytte af skins og betting af enhver art er ikke tilladt.

9) Pas dine aftaler. Er du forhindret i at møde til træning, så giv besked via holdsport, så din træner bedre kan planlægge træningen.

10) Bidrag til fællesskabet. Kom med dine gode ideer og hjælpe os til at blive en forening der kan rumme alle.


I det tilfælde at vores medlemmer ikke kan overholde ovenstående regler, forbeholder vi os retten til, som sidste udvej, at opsige medlemskab for den/de personer der ikke efterlever ovenstående.


Hilsen ledelsen i Ballerup Esport

MEDIERÅDET FOR BØRN OG UNGE